KATALOG

KATALOG ONLINE



Katalog SOPHie PARIS memaparkan pelbagai koleksi produk terbaru dan diedarkan dalam tempoh 45 hari perniagaan. Bermakna, setiap 45 hari, akan keluar katalog baru dengan pelbagai pilihan produk baru yang mengikut fesyen terkini.

 TERKINI! KATALOG VOLUME 7
Telah di lancarkan secara rasmi pada 19 Okt 2012. Bagi yang berada di KL boleh mula mendapatkannya di Butik di Petaling Jaya. Datang dan dapatkannya sekarang!!


PROMO FLYER DEC 2012
(Effective 23 Nov 2012)




Mengandungi sekitar 250 item fesyen termasuk beg tangan bergaya, aksesori, dompet dan jam tangan. Produk SOPHie PARIS, direka oleh pereka profesional Perancis yang sentiasa dikemaskini seiring dengan trend semasa fesyen di Eropah. Justeru, katalog SOPHie PARIS sentiasa berkhidmat sebagai salah satu alat jualan yang terbaik untuk perniagaan anda. Ianya umpama mempunyai kedai fesyen mudah alih. Pastikan ianya selalu bersama anda samada ketika keluar ke mana-mana ataupun semasa bertemu pelanggan.

Di SOPHie PARIS, kami komited melengkapkan anda dengan katalog pelbagai produk yang mengikut fesyen terkini dalam membantu mempertingkatkan perkembangan perniagaan anda bersama kami untuk jangka masa panjang.

No comments:

Post a Comment